People make companies succeed

Executive Search

Bedrijven moeten zich steeds sneller ontwikkelen en aanpassen om succesvol te blijven. Werknemers met hun ideeën, ambities, waarden en competenties vormen de drijvende kracht achter de progressieve ontplooiing van een bedrijf. Vanuit het begrijpen van zowel het bedrijf en haar cultuur als de werknemer dragen wij substantieel bij aan de voorspoedige ontwikkeling van onze klanten en het individu door het vinden en selecteren van de meest geschikte kandidaten en hen te inspireren voor een nieuwe uitdaging. Van Amsterdam tot Ankara, van Berlijn tot Beijing, van familiebedrijf tot grote multinational en van (senior) manager tot aan commissaris.

Onze hoofddoelstelling is bijdragen aan het succes van onze klanten en de individuele kandidaten. Een belangrijke kritische succesfactor daarin is het vinden en selecteren van dé geschikte kandidaat die voorziet in de specifieke behoeften van onze klant, maar ook past in de structuur en de cultuur van de onderneming en die de bestaande normen en waarden respecteert.

Onderscheidende Executive Search-benadering

Wij zijn een betrokken doch kritische gespreks- en sparringpartner. Door middel van een grondige analyse van de situatie en de opdracht helpen wij onze cliënten om de succescriteria scherp te stellen en stakeholders op een lijn te brengen. Verder hebben wij specifieke industrie en functionele kennis, een volledige transparant werkproces, een ‘evidence based’ benadering en een internationale mentaliteit, ondersteuning en netwerk. We koppelen vereiste competenties aan de organisatiecultuur, maken gebruik van analysetools met hoge validiteit en bieden begeleiding in het hele proces tot en met de on-boarding. Onze aanpak heeft een succesratio van meer dan 93%.

Industrieën

Wij vinden het belangrijk om sectorspecifieke kennis in onze services te integreren. De sectoren waar wij ons hoofdzakelijk op richten zijn: maakindustrie & engineering, auto-industrie, chemie & farmacie, hightech, olie, gas & energie, financiële diensten en onroerend goed, retail, telecommunicatie, IT & media, transport & logistiek en consumentenmarkt.

Posities

De posities waar wij ons op toeleggen zijn naast functies in het commissariaat, bestuur en algemene management, ook op het vlak van financiën, HR, commercie, operations en supply chain management.